Vill vill vill vill vill meeeen.....

5 dagar senare och jag håller fortfarande igång, wow! och jag har t.o.m börjat med dagliga igen då mina gula uppdrag börjar ta slut?! Nä, men det är uppdrag som kräver att jag har en högre ryktesnivå än min nuvarande. Så verkar ju inte ha något annat val än att bygga rykte då... Sen så har jag även en bugg som gör att jag inte kan fly ifrån GED. Galet frustrerande och supporten svarar inte heller.
 
Men intresset har inte svalnat än, snarare tvärtom. Känner att jag vill blogga dagligen  men grejen är ju just det här med att jag inte har någon blogg .___. och tänk om jag ber Frida fixa en åt mig, så sliter hon i timmar med det och sen så tröttnar jag på sso och vill inte spela längre? Hade ju innebärit en massa onödigt arbete för Frida. Så snor väl den här bloggen lite till...
 
MEN EN GREJ. KAN JAG FÅ EN ORDENTLIG GALOPPBANA SNART ELLER?
 
Inte okej om den ska vara ofärdig bara för att det finns människor som tycker det är tråkigt att bara springa runt en oval. Finns typ hundra olika lopp där man måste hoppa, ge mig min HINDERFRIA galoppbana tack. Och ordentliga startboxar vill jag också ha. Just nu är det bara en grind... och av en galoppfantast gillas det inte alls. Har jag någon gång berättat att jag är en galoppnörd rakt ut i fingerspetsarna? :o allt började med att jag var med i Pollux hästbokklubb som liten, där det fanns en bokserie som hette "Fullblod" som jag förälskade mig i. Gillar fortfarande de böckerna ;)
 
Efter det så var jag helt inställd på att bli jockey, men har långt ifrån kroppsformen för det så drömmen slogs i kras. Så lever drömmen genom böcker och olika filmer istället. Har även praktiserat i ett galoppstall nere på Täby, dessvärre... så tyckte jag inte om hur förhållandena var för hästarna. De fick typ vara ute i en sandhage (en och en dessutom) i 20 minuter per dag om jag minns rätt. Sedan var det betydligt mycket mer tid i en sån där skrittmaskin... Nae.
 
Men det är farten och kraften i sporten som jag älskar. Finns inget mäktigare än att se ett engelskt fullblod ge allt på upploppet. Så favoritrasen på både sso och IRL kanske inte är så svår att gissa?
 
Inlägget ser så tråkigt ut utan bilder... så arkivbild here we go!
 
 
 

Gissa vem

 
Believe it or not, men här sitter jag och bloggar. Året är 2016 och jag lever fortfarande. Som det kanske har märkts, så har jag haft en lång paus från starstable. Anledningarna till det är många, varav den främsta är att lusten har inte funnits. Jag är en människa som avskyr rutiner, avskyr att göra samma sak dag ut och dag in. Och tidigare så har jag bara haft levling och en massa rykten att bygga upp. Och det säger jag fortfarande bara "blä"åt. Sen så har jag inte haft nån dator som klarar av sso heller, då det är ett relativt krävande spel.
 
Så månaderna har gått och jag har spenderat min tid på andra saker. Men jag har aldrig glömt den här virtuella världen som jag ändå är ganska förtjust i. Dessutom så visste jag ju att Frida fortfarande höll igång, så för drygt en vecka sedan så installerades sso på min macbook och Hanna Winterforest satt återigen på sina gråa springare (Fast just då var det en gul springare, då det var Coral)
 
Jag kan inte säga att jag är tillbaka. Men just denna vecka så har intresset varit stort. Det finns så mycket saker för mig att göra och så många nya grejer/platser att upptäcka. Saker är annorlunda, absolut. Frida är aktivare än någonsin känns det som, haha. Hon har gått och blive ägare i nån stor, snoffisig klubb där de verkar vara ett härligt gäng. För min egen del så springer jag nu runt klubblös, men det passar mig bra. Jag vill fokusera på att komma ikapp, har haft galet många uppdrag. Sen får vi väl se vad som händer, kanske tröttnar igen ;) 
 
Nej men, jag vill bara skriva av mig någonstans. Jag lär väl inte bli kvar på den här bloggen, främst för att det inte är min användare och främst för att den hör som till en annan tid. Känner jag att jag vill fortsätta blogga så ska Frida hjälpa mig att skaffa en egen, suger på grafik och allt vad det där heter .___. den saken har inte ändrats iaf.
 
Det blir ingen bild till det här inlägget. För ärligt talat så har jag glömt hur man gör xD och på min mac så fungerar ju tydligen inte vissa saker (som att göra röda hjärtan, stor besvikelse) men printscreena borde gå va?
 
Aja, over and out.
 
p.s det absolut bästa med att vara tillbaka är att jag "fick" tillbaks min bästis. Vad jag tyck om den människan! <3