166 - Tröjan

Det blev en kort visit till Pinta då Frida längtade efter sin säng men den verkligen ursnygga uppdateringströjan hamnade i bådas ryggsäckar! ;)

Här får ni en fin fin bild med en otrolig kvalité! *ironi*

Alltså Wolf *-*

Hejsan svejsan!

Jag skulle nog näsan vilja påstå att spellusten är tillbaka. Med lite tid från spelet, nya bra uppdateringar, kommande bra uppdateringar och ingen press sitter jag nu fastklistrad nån timme eller två per dag igen. Vad som hänt dem här tre dagarna jag spelat är att jag levlat Wolf, så han är nu i level 8 blir 9 efter dagens tredje lopp kan jag tänka mig, och jag har blivit beundrad med Jorvik Stallet. Dessutom gjorde jag klart dem gula uppdragen (tror jag) och har därför blivit vänligt inställd med Goldspurs. Jag kan även säga att jag fattat tycke för en ny fyrbent individ, samtidigt som jag lägger mycket energi och funderingar över en annan fyrbent väns framtid. Vi får se vad som händer i stallet framöver. 
 
 
 

En liten upptäckt

Tidigare idag så satt jag i skolans datasal och jobbade med en uppsats, helt randomt så hittar jag historian om Tristan & Isolde. Självklart så kopplar jag direkt till Star Stable, men det visar sig vara en väldigt gammal kärlekshistoria som teamet måste ha hämtat inspiration på något sätt ifrån.
Även namnet Hannibal är ju hämtat från filmen (och serien?)

Men men, kanske så har dem bara valt dem namnen utan att det har hämtats från något annat. Men tyckte det var lite roande ändå :D
Har dessutom sett vad överraskningen var i den här veckans uppdatering, ingen höjdare in my opinion.

Dem första Tristan & Isolde, bilden är lånad från google.

 

Whops, not good

 

Ordentlig presentation

Jo tänkte presentera Dynamit ordentligt. Som ni redan vet är han en andalusier och fyller på söndag 12 år, jag är hans sjunde ägare. Den här grabben har rest runt mycket och står med alla fyra hovarna på marken, tyvärr så verkar han inte knyta band till någon. Utan håller sig lite på avstånd och mest för sig själv, tror att det beror på hans ständiga byten av ägare.
Men hos mig lär han får stanna, så jag hoppas att han kan med tiden knyta band till hästarna och stallet. Känna sig hemma hemma. Inte som en gäst i sitt egna hem... men det får ta den tid det tar helt enkelt.

Han har tävlat mycket i flera olika klasser, allt från dressyr och hoppning från westernridning. Tagit hem någon placering då och då men blivit klassad som medelmåttig. Inte dålig, men inte bra.
Har inte ridit honom så mycket på grund av den här pausen. Ska börja levla honom så snart Silver har kommit upp till 10.
Ser positivt på framtiden och tror nog jag får många härliga äventyr uppe på den här otroligt vackra pojken!

P.s Turbos feber har gått ner lite idag! Sky får fortsätta stå hos grabbarna tills han blir helt frisk :')

Hoppträning med Turbo

Slängde på Turbo sadeln och tränset innan vi begav oss emot ridhuset. Vägen dit fick bli uppvärmning med skritt och korta travstunder. Han var inte alls så pigg som jag hade väntat mig, faktiskt så var det tvärtom. Ovanlig seg och trött. Men vi fortsatte vidare ändå.
Inne i ridhuset var det proppfullt med människor som körde sin dagliga levlingsrunda och Turbo tittade intressant på alla ponnys och hästar där inne. Speciellt en svart liten ponny som hoppade snabbt och smidigt med snäva svängar föll honom i intresse. Vi galopperade ett varv runt ridhuset innan vi satte av mot första hindret.Men den vanliga energin och hoppglädjen var som bortblåst, han ansträngde sig tillräckligt för att komma över men satsade inte alls annars och oftast föll bommarna ner till marken. Lite bättre blev det när vi hoppade efter den lilla svarta ponnyn, men inte alls som det brukade vara :o

Fin liten bild det här! ;)
 
Kände inte för att tvinga honom hoppa när han var såhär, så när han nästan satte sig på bakbenen framför ett hinder så red vi ut från ridhuset.

 
Där ute så tog jag av honom sadeln, schabraket och lindorna. Satte dem i ryggsäcken och red istället barbacka tillbaka till Moorland. Han blev lite piggare ute och travade utan att jag behövde driva honom så mycket ända vägen hem.


Inne i stallet så flyttade jag Sky (Turbo och Sky delar box i vanliga fall) till grabbarna i den stora boxen så Turbo fick ha sin box ifred idag. Skulle verkligen inte protestera om teamet bestämde sig för att bygga ut stallet, tycker inte alls om att trycka in 8 hästar där inne. Men har hört att det verkar som hästön skulle komma nästa vecka, men vill inte skicka iväg någon heller *Dilemma*
Iaf så tog jag tempen på Turbo och den visade över hans normala. Turbo har låg temperatur som brukar ligga på 36 °C. Idag så låg den på 37,8 °C. Så lite feber för att vara honom.

 
Efter att skött om Turbo ordentligt så tog jag hand om dem andra hästarna också. Någon annan hade visst bättre saker för sig ;)

Error..

Hade inspekterat näten i Moorland, rider lugnt och sansat till ridhuset och fiskar där. Eftersom jag var nära Gåd så passade jag på att fiska där också samtidigt. Men självklart så dyker den här härliga error rutan upp innan jag hinner lämna in något av det, dubbelt blä -.-
Orkar inte logga in och göra om det igen -.- och så blev man klar med uppdragen om Isolde och Loke idag. Återigen finns det bara dagliga kvar! Men ska försöka göra dem dagliga i SB varje dag hädanefter. Vill bli beundrad med Jorvikstallet nu

Ska ta ut Turbo senare och hoppa honom i ridhuset senare idag eller imorgon hade jag tänkt! Nu när han inte blivit riden på ett tag håller han verkligen på att explodera! Står antagligen och laddar i boxen just nu :o

                                                                      Arkivbild

Lite uppdrag

Även jag tog mig in nu på kvällen. Gjorde klart första delen av fortsättningen på uppdragen dessutom, imorgon så blir det fortsättning!
Helst ska jag göra lite dagliga imorgon också. Synd att man tappat rutinen, när man inte gjort det på ett tag så känns det dubbelt så jobbigt att göra det igen. Men det är bara att ta sig i kragen :D 

 

Ingen ork egentligen.. Men ny frissa!

Jag har tagit en lååång paus från Star Stable, och tror inte att jag kommer tillbaka och blir aktiv nu inom snar framtid - men vem vet. Idag tassade jag iallafall in i stallet och kollade till hästarna. Stallhjälpen sköter sig bra men jag såg att Chifens nu lite vildvuxna man hade blivit lite väl just vildvuxen. Så då jag ändå var ute tog jag  med honom upp till Firgrove och frisserade om honom! Nu är han återigen kortklippt och jag tycker att han är rätt snygg i det min kille! Passade på att rida igenom honom lite grann då jag ändå var upp i sadeln. Alla mina hästar är nog relativt sega vid det här laget då ingen av dem blivit riden på särskilt länge och då dem står och tuggar mat i hagen hela dagarna - Ops.. Men förhoppningsvis blir det bättre snart! :)
 
*pekar uppåt* knasig vinkel of doom
 
 
 

Be right back

Tror att jag och Frida blev så uppskrämda efter publiken som satt i tältet så vi vågar oss inte in på ss längre ;)
Nej men, tror att tiden inte riktigt räcker till för ss och bloggen just nu. Men det är så det är, det kommer och går hela tiden.
I väntan på det så kan ni få spana in mina bilder från det nattliga äventyret!

 
 

 


Det var vad jag hade att bjuda på som såg någorlunda vettigt ut... blev tyvärr få bilder på snygga Wolf. Men ni vet ju redan vad vi hade för oss så brydde mig inte om några bildtexter.
Bye bye folket! :D

Quickwhisper

Den här lilla damen är min första köpta häst efter Turbo. Hittade henne på en auktion men tyvärr så fick jag väldigt dåligt med information om vad hon varit med om tidigare.
Det är en blyg och försiktig häst med ett stort hjärta. När du en gång vunnit hennes förtroende så förblir hon din vän för alltid. När hon kom till mig så var hon rädd och osäker, den nya omgivningen skrämde henne rejält och ofta hittade jag henne i hörnet av boxen där hon stod och darrade.
Det visade sig att dressyrbanan var hennes plats, där kom hon ut ur sitt skal och visade upp sina härlig gångarter med glädje. Hon var väldigt lättriden och lyssnade bra på sin ryttare.
Hoppningen var verkligen livsfarlig i början och har ännu inte fått henne hoppa över en bäck eller annat vattenhinder då hon inte är så förtjust i vatten (broar är på gränsfallet, går bra med sällskap!)
Alla ovanliga ljud och saker var också otroligt läskigt. Då tvärnitade hon och rusade tillbaka till tryggheten, som oftast var Turbo. Man hade inget större val än att hålla sig fast för allt man var värd!
Turbo och Quicky fann varandra direkt och med tiden blev dem mycket goda vänner.

 
Quicky fick ofta följa med som handhäst på uteritter när jag red Turbo. Med honom var hon inte lika skvättig och det kom faktiskt tillfällen där hon gick med spetsande öron och ivriga steg framåt. Efter ett tag bytte jag roller på dem, så jag red Quicky och Turbo fick vara handhäst. Quicky hade inga problem med att acceptera det och med tiden kunde jag rida ut själv på henne. Visst blir hon mycket tittagare utan sällskap men inget som framkallade rädsla hos mig.
Har ingen aning vars rädslan för vatten kommit ifrån. Men Quicky verkar vara bergssäker på att det finns ett
Loch Ness-odjur vid varje liten sjö, bäck och å.

 
Idag är Quicky säkrare på sig själv och vänjt sig vid Silverglade. Första gångerna i Skördebygden fick jag handskas med den nervösa Quicky men hon lugnade sig relativt snabbt. Vatten är fortfarande en livsfara och jag är dålig på att träna henne med vattnet. Men hon kan åtminstone gå i närheten av det och ibland sätta ner en hov eller två.
Hon har alltid varit en stjärna vid dressyren och hoppningen är inte heller något problem längre. Hos mig kommer Quicky alltid får stanna, det är en underbart ärlig och rak häst med ett fantastiskt temperament och med sin svarta blänkade hårrem så är hon alltid en fröjd för ögat. 

Bakom kulisserna... Adventures

Som sagt igår, så gav vi oss av till Valedale paddocken för att rida igenom Wolf och Dynamit. Men det tog inte riktigt stopp vid dem graciösa dressyrbilderna ni fick igår.. Här har ni en followup på gårdagens fjanterier!
 
*Prepare for smärre bildbomb..*
 
Vi började med att testa Dynamits hoppkunskaper genom att ställa upp frivillig Wolf som hinder. Var inget fel på den hopptekniken kan jag ju tala om. Men nästa gång.. Hoppa över hindret, inte bredvid!
 
 
Wolf fick testa lite också, gick inte fullt så bra, då han bestämde sig för att leka fågel...
 
 
Vad är en kväll utan tävlingar? Vi skapade en outtalad tävling där vi först skulle ta oss till Wolf, jag till fots och Hanna på Dynamit, hon vann men inte med såå stor marginal! ;) Sen parkerade vi Dynamit vid Wolf, och skulle då springa från staketet till hästarna, hoppa upp och sedan galoppera tillbaka till staketet! Tycker vi var rätt lika där! Haha :D Efter det blev det lite spontan moonwalk... Ehm..
 
 
 
När vi kände oss klara i paddocken så skrittade vi vidare. 
 
 
Och hamnade hos ingen mindre än kära spejarmäster, vår idol och förebild när det kommer till naglar och handvård ♥
 
 
Tyckte han matchade mig och Wolf rätt bra, så tog en otroligt snygg Fanpic! (allvarligt, är nöjd med bilden!)
 
 
Sedan stod jag och studerade en grop.. Tänkte att här bör man ju inte ramla ner.. Tog väl ungefär tre sekunder innan Hanna stod i den och önskade sin väg ner i avgrundens wonderland typ..
 
 
...
 
 
Hanna får föresten inte nog av datorn IRL så hon försökte logga in på Spejarmästers också medan hon ändå var där! Dock behövdes det ett lösenord...
 
 
Computer hacking...
 
 
När vi kände oss nöjda i grottan drog vi vidare till Observatoriet för att confirma att det inte gick att använda stjärnkikaren... Vilket det såklart inte gick.. Surprise surprise! :'(
 
 
Men då vi älskar Obset så mycket båda två stannade vi kvar, kikade i affären typ 20 gånger (för min del...) och passade på att testa fiket! Haha. Efter bristen på dricka i firgrove blev vi glatt överaskade! 
 
 
Och till sist bestämde vi oss för att waddla hemåt för att hämta biljetten till cirkusen, där vad jag vet varken Hanna eller jag någonsin är :o Så det var spännande med en hel del roliga upptäckter! Dock tyckte vi att de flammande ringarna var framme på tok för kort tid efter att man tryckt på knappen! D: Men Konfettin var rolig! 
 
Sämsta SS bilden jag sett i mitt liv ♥
 
Taktiksnack!
 
Och tillsist avslutar vi med det mest.. Disturbing.. Jag tror jag sett under min SS historia .__.
Inte nog med att cirkusens musik är värre än den tyska folkdans musiken i Skördebygden...
Har ni lagt märke till publiken där inne?
 
 
Jag har inga vidare kommentarer.. Inte ens Wolf ville titta. Herregud vad obehagliga dem är... Snacka om att likna en mystisk sekt .__. Urk...
 
 
Avslutar med denna bild på Hanna och Dynamit som jag lyckades på till på ett hörn! Det var gårdagens (nattens) äventyr! Haha ibland hittar vi på det knepigaste... Tackar för oss! 
 
 

Dressyr med dem nykomna

Då både jag och Hanna plockat hem nya hästar nu på senaste, bestämde sig Hanna igår för att hon skulle dressyra sin Dynamit ikväll, och jag följde med på Wolf som jag ännu inte ridit igenom ordentligt sedan han kom hem. Jag har trivts bra med honom än så länge, men har som alltid varit lite skeptisk.. Idag fick jag dock den där "rätt" känslan då jag äntligen fått tag i min dressyrstjärna! Killen gick fantastiskt fint och bjöd på hela tiden. Han kan dock bli aningen tung i handen när han blivit varm, men det är något jag får lära mig att lirka. Jag är personligen inte jätte bra på att arbeta starka tunga hästar, men han är ändå väldigt lyhörd och man behöver inte ta allt för mycket i honom för att han ska ge efter för hjälper och tygeltag. Tänkte bjuda på en del bilder från vårt pass. Tyvärr blev det inte så många på Hanna och hennes lite för vackra Dynamit, men hon kanske har något att lägga till senare. Who knows. För övrigt så gick Dynamit väldigt fint han också, verkar vara en otroligt stadig häst med alla hovarna på jorden. Allt som allt blev det en väldigt trevlig kväll med ett givande ridpass!
 
 
 
Ibland måste man pusta ut lite mellan varven tyckte Dynamit! Så söt :')
 
Hur snygg är inte hans ökade förlängda trav? .. Jisses
 
 

Paus

Tog en paus i levlandet för att beundra solnedgången i Gåd *-* men nu fortsätter vi vidare!

Knasig musik

Musiken i spelet har nu för tiden en förmåga att försvinna och bete sig lite hur som haver. Som t.ex. när man rider Fort Pinta loppet en fredag- eller lördagkväll då discot går, så är det ingen musik under loppet! Eller så börjar musiken, tills det att man närmar sig discot, då hör man det kända dunk dunket och sen blir det helt tyst resten av loppet. Haha. 
 
 
Sedan har vi dem nya caféerna. Då tänker jag främst på dem två som finns i Jarlaheim. Jag avskyr cafémusiken som spelas när man närmar sig dem två områdena. Och det värsta är att dem alltid fastnar för mig!! Så när jag ridit därifrån försvinner inte musiken utan fortsätter stalka mig tills det att jag kör ett lopp eller loggar ut! .___. Så nu för tiden kör jag på min kära lista där jag har alla mina tunga favoriter! In Flames, Disturbed, Korn och Volbeat bland andra ♥♥
 

Ljus och mörk

Tog ju hem den här killen ganska så nyligen. Han har varit hos 6 olika ägare i sitt 11-åriga liv, vilket bekymrade mig lite när jag köpte honom.
Men än så länge har allt gått bra, det var lite tjafs mellan Turbo, Coral och honom om rangordningen. Då han tydligen är ranghög. Men efter lite sura miner så funkar dem alla tillsammans nu så det är skönt. Ska dressyra honom ordentligt imorgon tänkte jag, så får vi se vad vi tagit hem för något! :D
Och ja, han har inget namn än.. på pappret står det Daymist, men känner att det inte riktigt passar..

Skämtar bara! Frida kom på namnet Dynamit, och det passade ju som handen i handsken!
 
 
 

Here comes Silver!

Nu är det dags för den här grabben att komma upp i level 10, sedan ska jag levla nykomlingen *-*

Dem nya uppdragen

Varning för eventuella spoilers...

Började idag först med uppdragen, blev tyvärr klar med dem också. Om jag hade vetat att dem skulle ta slut redan första dagen hade jag delat upp dem. Men men, så går det!
Uppdragen får pluspoäng från mig, det var roligt med lite detektivarbete och gillar sjäva storyn. Det sämsta var att jag trodde det var en annan person som snodde hönsen, haha.


Säker på att ungen inte attackerar....?


Coral verkade också uppskatta det lite annorlunda jobbet som att rensa fält, bära säckar, hälsa på hos grisarna och korna. Gillar också att vissa personer på gårdarna inte var sådär mjuk och 100% vänlig. Roligt att se lite humör hos dem också! :D


Usch att dem tog slut, nu har jag bara dagliga att göra tills nästa uppdatering med uppdrag. Finns nackdelar med att vara i level 15.... nothing to do förutom dagliga i massor!
Men ser fram emot fortsättningen på det här.

 

Helt okej, helt okej!

Dagen började med kvalitets tid med Wolf som är mitt nyaste tillskott. Han skötte sig fin fint runt hela rundan, men det är kul hur man kan ha en uppfattning om en individ, som sedan ändras helt när man börjar umgås! Men han är en spännande häst.
 
 
Sedan blev det dagliga i Skördebygden (urk...) och gav mig även in på dem nya uppdragen idag när hypen gått över. Måste säga att dem var relativt roliga, och att det dessutom var rätt många! Har kvar tills imorgon då jag gav upp och äntligen tog den planerade fikan med Hanna! Vet inte hur många dagar vi sagt att det ska bli av? Haha. Blev denna gång i Firgrove hos Mor Anna och det var himla mysigt. Enda vi upptäckte som var lite mindre kul var att dem inte hade något annat än kaffe och te på vätskefronten! 
 
 

Corals tur

Bestämde mig för att Coral skulle upp till 12 ikväll. Det blev han också, men det var meningen att jag skulle lägga mig 23.00? men trots att jag var stressad till tusen så höll Coral huvudet kallt, tur att han är så stabil den gamle herren.
Godnatt på er alla!

Då var det gjort igen!

Fina flickan gick upp i level 15 under dagens runda!
 
 

Nu var det dags igen

Vi startade rundan ganska så nyligen och kom till Vingården när Frida for iväg på egna äventyr ett tag. Under tiden så fixar jag och Prins dem dagliga i SB. Ska även hinna fiska hade jag tänkt
Sen fortsätter vi levlingen och tar en fika sedan! :D

Att leta hemliga platser är en konst!

Släpade med Hanna för att leta hemliga platser i Skördebygden. Nu har jag hittat alla stjärnor och alla platser så nu finns det ännu mindre att göra i spelet. Haha! Med mycket skratt och brutala fails så säger jag godnatt för idag! 
 
 

New buddie

På vårat träningspass idag fick vi en extra deltagare. Tyst individ som kämpade med olika tempoväxlingar runt om på ridbanan (hagen?)
Quicky hade inget som helst emot att hänga med på hans övning, haha!

 

Supernova

Ja, var ska man börja. Det finns mycket men samtidigt väldigt lite att berätta. Nova kom till mig som 4 åring. Hon var min första egenägda häst efter Emerald och visade sig vara något utöver det vanliga. Som ni kanske vet har jag aldrig varit mycket för unghästar då jag själv inte riktigt haft nerverna att hantera deras små fasoner. Så när jag plockade hem Nova som en ung nyinriden individ trodde jag att det var dags att lära sig hela unghäst tänket. När vi lastade henne gick hon snällt och med lite iver in i transporten och stod sedan lugnt och trillskades med hönätet hela vägen från Frigrove hem till stallet som även då var i Moorland. Jag hade självklart provridit henne innan, och min enda tanke var att hon måste gjort av med energi tidigare under dagen, då hon lydde min minsta vink. Det blev ett väldigt bra ridpass och avgörande för att hon fick följa med hem. Väl hemma fick hon genast bekanta sig med Emerald, som tog emot henne utan trams. Han såg otroligt nöjd ut men kollade lite snett när Nova drog igång och brallade runt några varv i hagen. Hon såg bra charmig ut med sin tossiga man och busiga blick! Sedan dess går det inte att skilja dem två åt. 
 
 
Då Nova visade sig hemmastadd tidigt började jag rida henne bara dagen efter att hon kommit till oss. Ännu en gång möttes jag av en otroligt sammarbetsvillig häst som lätt och villkorslöst trampade på under mig med öronen pekande rakt fram. Efter en del träning kom jag fram till att det här var en häst som skulle gå fram över vad som helst. Hon gick för sin unga ålder otroligt fint i dressyren och hoppade med fantastisk glädje. Terrängen upptäckte jag var hennes stora passion och jag tog henne ofta med till sandtaget uppe vid Firgrove och tränade. Hon trivdes bra på hemmaplan och hennes ständiga glädje smittade alltid av sig hos mig!
 
Med Nova har jag testat allt ifrån de klassiskt engelska grenarna till western och distansritt, och hon har alltid tuffat på med en bra attityd. Vem som helst skulle kunna sitta upp på den här tjejen och ha underbart roligt, men hon kräver samtidigt mycket aktivering. Man kan säga att Novas historia börjar hos mig, då hennes fyra tidigare år bestått av mycket mamma tid och grundträning. Men hennes tidigare ägare säger det att hon alltid varit en härlig och lätthanterlig häst. Och jag kan inte annat än att hålla med. Nova har aldrig gett mig några problem, och jag har inte heller stött på en så bekymmersfri och glad häst!
 
Älskad av många, fina Nova.
 
 
 

Katastrofrunda och röda skärmar

Då både Prins och Whis nu är i level 14 har vi bestämt oss för att levla upp dem till level 15 tillsammans! Dels för att det är trevligt med sällskap under den inte så roliga rundan och dels för att det överhuvudtaget ska bli gjort! Så idag gav vi oss iväg och ja, vad kan jag säga. Rivningar här, röda skärmar där, rida in i buskar, krascha i staket, stolpar och stenar... Behöver nog inte fortsätta. Det var helt enkelt varken vår eller hästarnas dag idag! Haha. Men runt kom vi och är vi tappra två tre gånger till är våra stora ståtliga i full kondition! (och då blir det dags för nästa *suck*) Meeen jag har en levlingsplan i huvudet, och kommer inte att känna någon stress över den! Och Hanna har ju köpt en av Jorviks snyggaste hästar *-* så det blir nog av förr eller senare! 
 
Fina fina flickan
 
Hanna.....
 
Man måste ju mutas lite om man sprungit runt ofrivilligt och på dåligt humör!
 
Parkerad för natten i min kära buske, Nighty night!
 

Det går framåt med snigelns fart!

Men ni vet vad Hadrian sa om Rom - "Brick by brick my citizens, brick by brick"
Och dessutom så höjs jag med Jarlaheim och andra Fiskeklubben imorgon, not so bad! :D

 

Jag har en knasig flock...

Efter att ha farit runt på Snus hela dagen så var det dags för Whis att komma ut en sväng, så vi skrittade till SB och tillbaka till Moorland. Där ställde vi oss och väntade på Hanna som hjälpte en annan spelare med ett uppdrag och då fick en förbi passerande en del charmiga bilder på min dam! Nu ska jag och Hanna iväg och fika och dansa i Fort Pinta! Ha en trevlig fredag kväll! :D
 
 

I did it again

Veckan upd. Caféer

Som ni alla nu antagligen är medvetna om redan så innehöll gårdagens uppdatering en ny funktion. Caféplatserna har funnits länge men man har inte kunnat göra särskillt mycket där. Tills nu då. Nu kan man äntligen göra något på dessa platser och det är dessutom en väldigt detaljerad funktion. Man kan beställa in olika grejer på olika caféer och dem har även gjort så att det kommer en servitris vilket för mig är lite over the top! Jag tycker själv att det är en mysig uppdatering som man kan ta vara på när man kanske inte har allt för mycket att göra i spelet. Kan tänka mig att jag och Hanna kommer att höka mycket i caféer om kvällarna då hon också verkar tycka att det är en mysig funktion!
 
 
Men att skriva om uppdateringen i sig var inte mitt enda mål med det här inlägget. Jag ser överallt på olika bloggar och även i spelet hur man klagat och ställt sig och sparkat på teamet över denna funktion. Ni säger att den är onödig, att den inte är värd något och att det inte går att kalla den för en uppdatering? Men då måste jag få fråga. Det pratas alltid om orealtistiska drömuppdateringar som skulle göra spelet otroligt mycket mer detaljrikt, och att man vill ha en massa småfunktioner som inte ens går ihop med spelets image. Men när teamet släpper uppdateringar med nya, men dock lite mindre viktiga funktioner, så klagar ni? Tror ni verkligen att spelet blir så fantastiskt och detaljrikt som ni önskar genom en uppdatering? Visst kan man tycka att kvalitéen har gått ner gällande uppdateringarna vi fått på senaste (utöver Skördebygden,ELLER är det bara vi som börjat vi giriga? Tänk på vad vi har nu jämfört med vad vi hade förr. Visst. Spelet ska utveckalas och JA jag är medveten om att vi betalar för spelet och att "vi faktiskt driver det framåt *buhu* " men samtidigt kan vi för den summa vi betalar inte kräva att allt ska gå och bli precis som vi vill. Många onlinespel kostar betydligt mer i månaden än vårt Star stable och det uppdateras betydligt mindre. 

Så sluta klaga på uppdateringarna. Vi ska som alltid vara glada att det händer något varje vecka och att spelet utvecklas i den takt det gör! Oavsett vilken uppdatering som dyker upp är ni ändå trötta på den efter 3 dagar iallafall, saker är bara spännade när det är precis nytt. 
 
Och för er som inte är uppmärksamma har vi ännu en gång fått ett smackprov på ev. kommande grejer!
Ni vill ha fler affärer och shoppar, om ni kollar på bilden och faktiskt tänker efter lite ser ni att hon har två för oss helt nya plagg på sig, och det är ridstrumpor och en ny modell på skor! Kanske dyker dessa snart upp i en ny butik? 
 
Ha tålamod och se helheten istället för att stirra er blinda på småsaker, så ska ni se att spelet inte är så spektakulärt som ni målat upp i huvudet ;)
 

Kärlek ♥

Är helt såld på den här färgen hos starthästar! personligen hade jag valt en svart man åt den men brunt funkar också.
Är nästan liiiite sugen på att skaffa ett till konto (skulle ändå vilja ha ett konto på den andra servern) och skapa en sån här snygging åt mig själv :') men mest hoppas jag att den kommer gå att köpa i framtiden. Då skulle den hamna i mitt stall på direkten! 

2014

 
 

Början på 2014

Som sanna spelnördar inledde jag och Rita nya året med att smälla raketer och fjanta runt på Arenan, bara lite stopp då och då för att kika på raketerna IRL också.
Men men, vad är bättre än att börja året med Star Stable? ;)