Snus visar framfötterna!

Idag var det klubbtävling i Dressyr och Stilhoppning! Var anmäld till båda och tyckte det var jätte kul även om jag var grymt nervös... I sista sekund valde jag att låta Snus gå hoppningen och dressyren. Dressyren skulle egentligen Wolf ha gått men programmet passade inte honom, och han kändes för framtung i vissa rörelser. Men Snus gjorde ett strålande jobb och vi vann Dressyren! Haha mycket bättre än vad jag kunnat tänka mig då jag ändå hade bra motstånd! I hoppningen gick det sådär. Både jag och Snus var lite övertaggade och vägarna blev under all kritik sådär ;) Men är himla nöjd ändå med dagen! Tackar Hanna och Quicky för en strålande insats som lyckobringande publik! :D Väldigt roligt event och alla som deltog var jätte duktiga!
 
 
 
 
 

Svarar på svaret

HAHAHAHA dör, faen vad du är underbar ibland! ;)

Svar på tal - "Ligger lågt II"

ååååh Hanna kära Hanna! Var roligt att du går med på chockrosa! Nu är vi f*n på banan snart igen!! ♥
 
inte en enda kommentar........... Fast hästen passar åtminstone i färgen!
min fantastiskt fina sits och blick på bilden. kan inte sluta skratta!
 

Ligger lågt II

Flikar in att jag också har motivationen, verkligen motivation. Är grymt pepp på att både blogga och spela faktiskt :o tyvärr inte motiverad på dagliga och levling *suckar*
Och så har jag kommit på ännu mer hur mycket jag otrivs med mitt utseende på ss, tyvärr kan jag inte ändra det jag vill ändra. Och skapa en ny karaktär känns inte värt det .___. så det får fortsätta vara som det är
Kanske så tvingar jag in Frida på mitt konto så hon får fixa dagliga åt mig ;) Haha nej, så hemskt.
Har också gått med i en ny klubb som verkar helt okej, åtminstone så duger den fint tills jag hittar något mer passande.

Men jag gör faktiskt lite dagliga! sakta men säkert.... super sakta men super säkert... i guess...

 
Ps: Vi har inte snackat färger än, men jag är helt inne på chockrosa ;)
Ps II: Jag avgudar Fridas nya arab *-*

Ligger lågt

För tillfället ligger vi båda väldigt lågt med bloggningen. Jag har motivationen men har tröttnat brutalt på den nuvarande designen. Därför sitter jag och spånar på en ny och tänker inte ens ge ett kanske om när den kan tänkas dyka  upp. Har massor att göra på sidan om datorn med häst och skola, och den tid jag har vid datorn sitter jag faktiskt gärna och levlar och gör dagliga. Har även gått med i en ny klubb som jag trivs väldigt bra i! :) Men ja, tills vidare fortsätter nog bloggen att vara lite halvt öde. Tänkte diskutera lite färger med Hanna idag ;) We'll see what happens. 
 

Här får ni en sneak på mitt helt nya tillskott i Silverfield flocken! Happy Lemoncake
 
 
 

Halloj !

Tjo på er! tänkte skriva några rader så att ni inte tror att jag har gått under jorden. Spelar knappt ss numera, har några onsdagsuppdateringar som jag är för lat för att installera (a)
Men håller ändå hyfsat koll på vad som händer där inne tack vare andra ss bloggar. Hörde att vi har fått mer dagliga... ;)
Annars så väntar en lång bilresa om några timmar då jag beger mig neråt i Sverige idag. Tanken är väl att jag och Frida ska ses på fredag, spännande spännande.
Nej så nu ska jag sista minuten packa, helt hopplös på att packa .___.

Här får ni en civiliserad bild på jag och Dynamit. Vi hade inte bråttomt nej