~ Obsidian ~

 
 

Efter lite om och men

Nu är nya layouten klar och på plats! Är väldigt nöjd måste jag säga och det känns som om bloggen blivit lite vår/sommar fin! Hoppas den faller i smaken för andra också för jag och Hanna trivs väldigt bra! :)
 
 
 

Det händer saker *-*

 
Frida jobbar som en bäver med den nya designen nu och än så länge så är den verkligen jättefin! *-*
Jag med min bristande kunskap på området är inte så mycket till nytta, kommenterar då och då arbetet bara. Men headern är underbar, guldstjärna till den! :')
I övrigt så händer det inte mycket. Är relativt (läs väldigt) oaktiv så alla mina hästar har en ilsken röd smiley, not good at all .___. för några dagar sen sa jag att jag hellre silar sand i Sahara än att spela. Men riktigt så illa är det faktiskt inte, fast fortfarande oaktivt.

Men jag känner på mig att med den nya designen så får man ny motivation att både blogga och spela, så vi väntar in den *-*

Arkivbild

 

A slight makeover

Jag vet att Nova tar upp 70 % av bilden, men det är mig det är frågan om denna gång. Var in till salongerna runt om Jorvik och kollade runt lite. Velat byta hår länge men aldrig egentligen vågat eller hittat något som kan mäta sig med det långa röda jag haft. Sen slog det mig att det finns faktiskt ett jag tycker är himla snyggt! Så varför inte testa? Så lite velande och dumsnålhet senare står jag här nu med min nya hårfärg. Är lite hata eller älska känsla över det, och var livrädd för vad jag skulle tycka då det trots allt var väldigt dyrt in my opinion. Men jag hade tur och jag älskar det! Trivs bra i det än så länge och hoppas att jag ska göra det ett tag framöver också!  Sminket är bara en liten uppfräschning av det gamla jag haft!

 
 
 

Hm.. Fundersam

Emerald och jag var ut på äggjakt tidigare idag. Nu har vi hittat alla 11 Guldägg och gjort alla 12 äggjakterna. Haha det var den påsken typ. Är det meningen att man ska springa runt och se ut som en kanin resten av veckan nu? ;)
Hur som haver så hittade vi ett väldigt misstänksamt hål i Gyllendalsskogen, och Emerald kunde inte låta bli att undersöka saken själv! 
 
 
 
 

Här är jag!

Stand up now and face the sun. Won't hide my tail or turn and run, It's time to do what must be done. Be a king when kingdom comes

 
 

Om ändå ♥