Träning om kvällarna

För min del slutar det ofta med att dem riktiga ridpassen blir sent på kvällen!
Idag har jag hunnit med mer än vanligt... Dragit Sam runt hela Jorvik även om han inte alls var pepp på att träna idag. Stängt alla sprickor och fiskat för hela slanten även om det var dåligt med napp bakom ridhuset idag... Tog sin lilla tid. Gjorde inga övriga dagliga då det är ... ja.. tråkigt? Dessutom är JS förrådet inte i behov av påökning för tillfället. 
 
Alla hästarna har fått komma ut idag. Sam fick ställa upp i Champ idag med och slutade förvånandsvärt nog på 4e plats trots sin level 10. Chiefen värmdes upp noga och sprang hem ett guld i Vdc trots en dålig start. Efter det var det Emeralds tur. Vi tog en härlig tur runt Everwind fälten och vidare mot Hollow Woods. Blev sedan en spontan start i Fgc vilket resulterade i ett silver. Det var en trevlig överaskning! Fjärde ut på dagordningen blev Nova som fick dressyras en kort stund innan även hon fick springa champ. Lillen var så exalterad att hon sprang in i det ena och det andra, men spurtade om alla mot slutet och tog hem sitt första guld. Blir så glad över hur fint dem går hästarna!
 
Nog om champ... -.-
 
Då alla utom Rave fått komma ut under dagen så plockade jag ut även honom mot kvällen. Tanken var att vi skulle dra igenom lite markarbete uppe vid paddocken bakom stallet. Han gick som en klocka men blev lite brydd när jag tog honom för långt bort från Hannas Sky. Haha. Tur att han är så snäll ändå. 
 
 
Både hästarna och vi kom överens om att det behövdes lite mer action, så vi waddlade ner till ridhuset och tog några språng! Har egentligen aldrig hoppat Rave ordentligt, men det gick bra! Han har efter all träning ute i terrängen äntligen lärt sig att lyfta på benen i språnget. Vilket i sin tur resulterat i en höjdhoppare... Men han tar sig över i alla fall, det är det viktiga. Teknik finns det gott om tid att träna på sedan! 
 
 
Dem mindre sprången går galant, inga svårigheter och relativt fin teknik!
 
 
Dem högre hindrena däremot.. Haha. Snyggingen. Här behöver det finslipas lite!
 

Tillsvidare,
Frida Silverfield :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback